KHC

KAMPEN -  Zaterdagmiddag j.l. moest KHC aantreden voor de 3e wedstrijd in de poule fase van de districtsbeker competitie. Om verder te komen moest het zelf winnen, en ZAC uit Zwolle moest punten laten liggen tegen Veensche Boys. Dat laatste gebeurde niet, en KHC is ondanks de nipte zege op Lemelerveld uitgeschakeld voor het verdere gevolg.

De 1e helft kenmerkte zich tot nogal wat slordigheden. Met name op het middenveld werd te vaak zomaar de bal ingeleverd. Al in de 2e minuut moest doelman Rodney Rosink redding brengen. In harde inzet werd keurig tot hoekschop verwerkt. KHC kreeg ook kansen, in de 13e minuut mocht Leroy Knol aanleggen voor een vrijeschop na onderuit halen van Joel Visscher. Ook Livai Vos kreeg een pracht kans, maar zijn harde inzet werd met moeite gestopt door de doelman van Lemelerveld. In de 33e minuut wist KHC op 0-1 te komen. Jelle Rupert wist zich knap te ontworstelen van zijn tegenstander, en ronde het vervolgens fraai af.

Na de rust een periode dat KHC het tempo opvoerde, en hieruit ontstonden ook meerdere kansen. Leroy Knol zag een kopbal net naast gaan. En in de 52e minuut leek hij KHC op 0-2 te zetten. Maar met kunst en vliegwerk wist de Lemelerveldse doelman de bal uit het doel te houden. KHC scoorde nog wel een keer, maar de treffer werd terecht geannuleerd wegens buitenspel van Jorian Wellenberg . Scheidsrechter Bryan van Leeuwen uit Winterswijk floot een uitstekende wedstrijd.

Resumerend: KHC heeft een goede wedstrijd gespeeld. Met name in de opbouw en het tempo worden vorderingen gemaakt. Echter het spel op het middenveld moet beter, te veel werd de bal ingeleverd en dat kost onnodig kracht. Met het terug keren van enkele spelers vanuit blessures kan het hopelijk alleen maar beter vanaf nu. Volgende week de 1e competitie wedstrijd. KHC gaat naar Doetinchem waar het moet aantreden tegen DZC’68. De wedstrijd op Sportpark Zuid aan de Sportweg 6 begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan de Vries uit Enschede.

KHC gaat met de bus vertrek 12.30 uur

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment