KHC

KAMPEN -  Zaterdagmiddag a.s. speelt KHC haar 1e competitie wedstrijd van het seizoen. In de voorbereiding waren de resultaten wat onder de maat, maar daar lagen een hoop blessures en absenties aan ten grondslag. De laatste bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Lemelerveld was dan ook een welkome opmaat naar de wedstrijd van aankomende zaterdagmiddag.

Wat weten we van de tegenstander. DZC’68 is een stugge ploeg dat het liefst via een snelle counter de tegenstander weet te verrassen. Dat overkwam KHC vorig seizoen in de thuiswedstrijd toen het met 1-2 de bietenbrug op ging. De return wedstrijd in Doetinchem is niet gespeeld wegens een vroegtijdig slot van de competitie. Echter de geschiedenis boeken leren ons dat KHC nog nooit verloren heeft in Doetinchem van DZC’68. De club heeft zich echter versterkt met enkele goede spelers zo was te lezen in de media. KHC lijkt zijn draai te gaan vinden. We hopen dan ook op een goed resultaat van onze boys.

De spelersbus vertrekt 12.30 uur, in de bus is een mondkapje verplicht.

Wilt u de wedstrijd als supporter bezoeken dan dient u zich wegens het corona protocol te registreren via de site van DZC’68.

De wedstrijd in Doetinchem op Sportpark Zuid begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan de Vries uit Enschede.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment