setup2

IJSSELMUIDEN -  De heren van Ten Brinke Set Up IJsselmuiden H1 hun debuut in de Eerste Divisie A. Tegenstander in deze eerste competitiewedstrijd was SSS H2 uit Barneveld. Het team in Barneveld was met 4-0 te sterk voor Set Up. Al aan het begin van de eerste set wist SSS een kleine voorsprong op te bouwen. Deze kleine voorsprong bleef lang in stand. Aan het eind van de set werd het gat, dankzij een aantal uitstekende services, gedicht. Uiteindelijk wist SSS de eerste set nipt te winnen met 26-24.


De tweede set was een set om snel te vergeten. Set Up maakte te veel eigen fouten en wist geen servicedruk neer te leggen bij SSS. De Barnevelders maakten daar dankbaar gebruik van en kwamen makkelijk tot scoren. Hierdoor won SSS de tweede set eenvoudig met 25-14.

In de derde set ging het lang gelijk op tussen beide teams. Set Up vocht voor ieder punt en kon daardoor lang mee met het team uit Barneveld. Aan het eind van de set wist SSS weer een tandje bij te schakelen en begon Set Up weer te veel eigen fouten te maken. Zo werd ook de derde set verloren. 25-18.

Aan het begin van de vierde set had SSS al snel een voorsprong gecreëerd. Deze voorsprong werd de hele set behouden. De set eindigde in 25-19 en zo stond er een eindstand van 4-0 op het bord.

Volgende week staat er voor Set Up een thuiswedstrijd op het programma. Apollo 8 H1 uit Borne is dan de tegenstander in de Oosterholthoeve.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment