KAMPEN - Voetbalvereniging Kampen heeft komend seizoen 2014-2015 weer een eerste elftal. Na een jaar zonder prestatie-elftal is er een nieuw team gevormd, een technische staf aangesteld en heeft de KNVB akkoord gegeven voor de terugkeer in de A-klasse.

Het bestuur van vv Kampen heeft maanden gewerkt aan het vormen van een nieuw eerste elftal. Eisen aan de spelers waren naast kwaliteit ook discipline en teamgeest. Het eerste elftal is de vertaling van de nieuwe visie die vv Kampen uit wil dragen. Het bestuur ziet de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Kampen heeft in Arjan ten Hove een positieve en gemotiveerde hoofdtrainer gevonden die leiding gaat geven aan het nieuwe eerste elftal. Ten Hove is assistent-trainer geweest bij Go-Ahead Kampen en leidde de afgelopen jaren de A1-selectie van datzelfde Go-Ahead. Raymond Goosen is zijn assistent-trainer, die met zijn geschiedenis bij vv Kampen ook een connectie is tussen technische staf en vereniging.

Er goed gekeken naar de mix tussen nieuwe aanwinsten en spelers die eerder bij vv Kampen hebben gespeeld. Met nog ruimte voor enkele spelers kijkt het bestuur nog steeds rond naar versterkingen om het plaatje compleet te maken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment