Meloudi ZakiKAMPEN - Na het aanstellen van Han Hanekamp als hoofdtrainer van de eerste selectie van DOS Kampen voor het nieuwe seizoen, is nu ook de assistent-trainer bekend geworden: Meloudi Zaki. Zaki gaat Hanekamp assisteren in het nieuwe seizoen.

Met de aanstelling van Zaki is het trainersduo bekend dat de kar in het nieuwe seizoen gaat trekken. Vice-voorzitter Hardy Wellenberg: "Met Zaki krijgen we iemand in huis die de clubcultuur al goed kent en omarmd wordt door onze aanhang. Hij kan een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de jonge spelers. Hij praat uit eigen ervaring en kan het zelfs nog laten zien ook!"

DOS-verleden
Meloudi Zaki heeft net als Han Hanekamp een DOS-verleden. Zaki heeft jaren in de eerste selectie gevoetbald en kent de club dus door en door. Na zijn vertrek heeft Zaki DOS vanzelfsprekend nog gevolgd. Regelmatig was en is er nog contact met mensen binnen de club en hoopte hij een kans te krijgen om ooit DOS hogerop te krijgen. Zaki: "Ik heb veel ervaring als speler en nu ook wat jaren als trainer en zie nu de mogelijkheid om de jonge spelers van DOS te helpen met mijn kennis. Voor mij komt een droom uit. Het voelt als een warm bad!"

Na zijn loopbaan als speler is Zaki trainer geworden bij zijn 'eigen' vereniging Swift '64. Daar heeft hij twee jaar de tweede selectie onder zijn hoede gehad. Daarna is hij vertrokken naar VSCO '61 2 waar hij aan het eind van dit seizoen na twee jaar afscheid neemt.

(Bron: DOS Kampen)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment