doskampenKAMPEN – DOS Kampen speelt zaterdag op sportcomplex 't Meijerink in Zutphen een belangrijke wedstrijd tegen mededegradatiekandidaat FC Zutphen. De wedstrijd begint om 15.00 uur en het belooft een mooi duel te worden. In de wedstrijd in Kampen, enige maanden geleden, vielen maar liefst 9 doelpunten, 3 voor DOS Kampen en 6 voor FC Zutphen. DOS Kampen heeft 1 punt meer dan FC Zutphen, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld.

FC Zutphen heeft 5 punten achterstand op de veilige plek in de competitie en zal een serie overwinningen nodig hebben om het vege lijf te redden. Daarbij moet rekening worden gehouden met het feit dat ook in de laatste competitiewedstrijd de onderste ploegen allemaal punten pakken. Het zal dan ook een harde strijd worden met Sparta Enschede dat laatste staat, en in eerste instantie DOS Kampen en Go Ahead Kampen die op nacompetitieplaatsen staan en KHC dat op de veilige 10e plek staat.

DOS Kampen heeft meer ervaring dan FC Zutphen in het spelen van degradatievoetbal. Zij spelen al enkele jaren, met name in het begin van de competitie, onderin, maar weten uiteindelijk toch het vege lijf te redden en dat is knap werk.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het 1e elftal, speelt het 2e elftal van DOS Kampen om 12.00 uur tegen het 2e van FC Zutphen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment