KAMPEN - Kampen heeft er dit najaar een nieuw hardloopevenement bij. Máár niet zomaar een hardloopevenement, want met alleen hardlopen zal je de finish niet bereiken. Maak op 11 oktober 2014 kennis met de: FunObstacle RunKampen. De Fun Obstacle Run Kampen is een evenement waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. Denk aan off-road hardlopen, door de blubber onder netten door kruipen, diverse obstakels beklimmen en door sloten heen zwoegen. De route/ronde van deze spectaculaire run is ongeveer 6.5 km lang waarbij de deelnemers ruim 20 verschillende hindernissen moeten nemen. De deelnemers kunnen kiezen of zij 1 of 2 rondes willen gaan lopen. Tevens is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een kidsrun van 1.5 km lang. Ook zij zullen een aantal hindernissen moeten nemen om de finish te bereiken!

De Fun Obstacle Run Kampen is er voor iedereen (lees HIER de voorwaarden). Zowel mannen als vrouwen met of zonder een goede conditie is dit een leuke en uitdagende run. Deze run wordt door AV Isala '96 georganiseerd maar niet-leden mogen ook zeker mee doen! Doordat er ook gedacht is aan de kinderen d.m.v. een kidsrun kun je van jong tot oud deelnemen aan deze run. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Voor zowel de ervaren als de onervaren atleet is de run een leuke en haalbare uitdaging.

De start en finish zullen plaatsvinden op de atletiekbaan van AV Isala '96 te Kampen. De route zal over de atletiekbaan gaan, langs de korfbalvelden en dan via de sloot en de weg naar het mooie stadspark. In het park wordt een mooie route gelopen waarna het laatste stuk van de route weer op de atletiekbaan zal zijn.

Kijk HIER voor de voorinschrijving (tot 28 september)

Meer informatie over de Fun Obstacle Run vindt u op de website: www.avisala96.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment