weijlandfoto2URK - Afgelopen zaterdag werd een regionale tienkamp wedstrijd georganiseerd in het vernieuwde bad ´t Bun op Urk. Op het programma stonden de 50 meter vrije slag en de 100 meter wisselslag. Deltasteur verscheen met 20 zwemmers aan de start en ze hadden de snelheid goed te pakken, maar liefst 22 keer werd de inschrijftijd verbeterd. Uitschieter hierbij was Michiel Smit, met een mooie tijd van 1.27.86 haalde hij 12 seconden van zijn tijd op de 100 meter wisselslag af.

Met het behalen van 28 medailles (9 goud, 12 zilver en 7 brons) kan men spreken van een zeer sterk optreden van Deltasteur tijdens deze tienkamp.

Gouden medailles waren er voor Maud Heldoorn (2x), Nienke Fuite (2x), Nick Holtrust (2x), Joeri Schutte (2x) en Esmee van der Tweel. Het zilver ging naar Thirza Bollema (2x), Fabiola Bosman (2x), Eline Kasper (2x), Michiel Smit (2x), Tom de lange (2x), Esmee van der Tweel en Sam Vergunst. En goed voor brons waren Desiree Rave (2x), Margriet Leeffers, Sam Vergunst, Berry Gaasbeek, Jeroen Smit en Sander de Velde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment