doskNIJVERDAL – In een wedstrijd met twee gezichten heeft DOS zichzelf een slechte dienst bewezen. In de eerste helft had de score na een snelle voorsprong verder uitgebreid moeten worden.

Al in de 7e minuut bediende Twan Knul Patrick Bastiaan met een slim steekballetje. Patrick had al gezien dat de keeper te ver voor zijn goal stond en krulde van grote afstand de bal in de verre bovenhoek.

In de daarop volgende fase kreeg Hulzense Boys enkele kansen. Met name de directe tegenstander van Christian van der Worp, Menno Kamphuis, was gevaarlijk. In de 20e minuut drong hij de zestien meter binnen, maar liet zich volgens de prima fluitende arbiter Visser, te gemakkelijk vallen. In plaats van een penalty restte er een gele kaart voor de lange aanvaller.
Nadien golfde de wedstrijd op en neer. De beste kansen waren echter voor de geelzwarten. Dit leverde geen bevrijdende tweede treffer op. Na de rust kreeg DOS in eerste instantie nog enkele kleine mogelijkheden. Een schot van Raymond Beuling ging na een mooie combinatie met Rico Westendorp naast. Daarna was Rico zelf nog dreigend, maar zijn inzet miste kracht. Daarna was Hulzense Boys de bovenliggende partij. Vooral via dode spelmomenten was de ploeg van trainer Jurgen Kok enkele malen kansrijk. Aanvallend werd er ook aardig gespeeld, maar de eindpass was meestal niet zuiver.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment