miniclubKAMPEN - Vanaf begin november kunnen kinderen van 4 en 5 jaar zich om 14.00 uur melden op de atletiek baan van AV Isala'96 aan de Hilbert van Dijkstraat in Kampen. Dan start de plaatselijke atletiekvereniging met de miniclub.

De trainingen staan onderleiding van de ervaren pupillentrainster Mariska Meuleman. Mariska merkte dat er behoefte is aan een dergelijk initiatief.

hardlopen'Tot nu toe was de jongste jeugd bij Isala 6 jaar, de zogenaamde minipupillen. Maar door het succes van Jeugd in Beweging en het feit dat vaak jonge broertjes of zusjes meekomen naar de training en graag mee willen doen, denken we met de miniclub in een behoefte te voorzien', aldus de enthousiaste trainster.

De bedoeling is om de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de atletieksport door middel van spelvormen waarbij beweging, coördinatie en vooral plezier centraal staat. De eerste training is op woensdag 5 november a.s. van 14.00-15.00 uur. Kinderen van 4 en 5 jaar zijn welkom om mee te komen trainen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment