MeidenvoetbalClinicKAMPEN - De allereerste Meidenvoetbalschool van Kampen is woensdag 11 oktober op het veld van Go-Ahead Kampen gestart met een serie van zes trainingen voor voetballende meiden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar uit Kampen en omstreken.

De Meidenvoetbalschool wil zich onderscheiden doordat het de enige voetbalschool speciaal voor meiden is en omdat er per vier à vijf meiden een trainer is, zodat de meiden veel persoonlijke aandacht krijgen. De trainers geven gedurende 60 minuten training aan hetzelfde groepje meiden, zodat ze elkaar snel leren kennen en de trainers de vaardigheden en ontwikkeling hiervan goed in beeld hebben en houden. Daarnaast staat enthousiasme en plezier hoog in het vaandel bij de trainers om zo de meiden onder leuke en prettige omstandigheden beter te maken.

De 6 trainingen zijn er op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur. De komende trainingen zijn op 18 en 25 oktober en op 1, 8 en 15 november. De kosten van de trainingen bedragen 1 euro per speelster per training. Voor leden van Go Ahead is de voetbalschool gratis.

Informatie en opgave voor de trainingen: Linda Hellendoorn, lhellendoorn@home.nl

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment