trainerwilsumWILSUM - Het bestuur van VV Wilsum en trainer Maikel Hondebrink hebben gezamenlijk besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan. “Ondanks een goede samenwerking en prima sfeer tussen de selectie en de trainer zijn we beiden van mening dat er na 3 seizoenen een nieuw gezicht voor de groep moet komen te staan”, aldus voorzitter Gerdinand Fix.

Ook Hondebrink bevestigt dat na 3 jaar het een mooi moment is om verder te kijken. “In een eerdere periode van trainerschap is het 4e jaar misschien wel net wat te lang geweest”, aldus Hondebrink en verlaat hij het einde van dit seizoen v.v.Wilsum met een positief gevoel. “Een dorpsclub met veel respect voor elkaar, directe en open communicatie en erg goede omstandigheden om te kunnen functioneren. Ik ga mij tot en met de laatste wedstrijd inzetten om Wilsum 1 zo hoog mogelijk te laten eindigen”.

Aan het einde van dit seizoen zal het bestuur en de selectie op een gepaste wijze afscheid nemen van Hondebrink. Het bestuur van VV Wilsum bedankt Maikel voor zijn positieve inzet de afgelopen jaren en wenst hem alvast veel succes in zijn verdere trainerscarrière.