khcluttenKAMPEN - KHC moest zaterdagmiddag aantreden tegen SC Lutten. Het team komt nu uit in de noordelijke 3e klasse, en zou op papier een gemakkelijke prooi moeten zijn. Het tegendeel was waar want KHC speelde vanaf het begin in een te laag tempo. De tegenstander kon daar goed in mee, en had in het begin nog de beste kansen. Na een stroeve start kwam KHC wat beter in de wedstrijd, en kreeg het ook mogelijkheden om de score te openen. 

In de 14e minuut werd het 1-0 via een door Talha Ozen genomen hoekschop werd de bal voor het doel gebracht en afgerond met het hoofd door Durk van der leest. Enkele minuten later leek KHC op 2-0 te komen. Jongeling Desley Goosen gaf de bal voor het doel, en Jeffrey de Nooyer werkte de bal tegen de lat. Wat later nogmaals een kans voor KHC, nu was het de Nooijer die de bal voor het doel bracht vanuit een hoekschop. Durk van der Leest kopte de bal vervolgens rakelings naast. Ook Chris van Dijk wist het net niet te vinden zodat de ruststand 1-0 was. De magere score hield SC Lutten in de wedstrijd en het kreeg ook kansen om langszij te komen, maar doelman Justin Bruins wist telkens erger te voorkomen, al gingen ook een paar ballen rakelings naast. Vervolgens werd er wat gewisseld bij KHC en kwam er wat meer snelheid in het spel. In de 73e minuut een dot van een kans voor Desly Goosen op aangeven van Jarron de lange. Even later was slordig bal verlies van een verdediger bij KHC bijna de inleiding tot de gelijkmaker, maar ook nu wist Bruins het doel schoon te houden. En terwijl SC Lutten het nogmaals probeerde viel er in blessuretijd nog wat te genieten voor de KHC aanhang. Romano Luhukay schoot eerst een inzet snoeihard tegen de staander en even later poeierde hij de bal hard in de linker bovenhoek vanuit een door de Nooyer genomen hoekschop 2-0. De sportieve wedstrijd werd prima geleid door scheidsrechter Klein Ganseij uit Nijverdal.

Resumerend: een niet al te beste wedstrijd, mede door een te laag tempo. Volgende week zal KHC uit een ander vaatje moeten tappen wil het de wedstrijd na zich toe trekken. De Wezep Hattemerbroek Combinatie WHC is dan de tegenstander. Het heeft net als KHC 10 punten behaald. De winnaar blijft dan ook in het linker rijtje en de ander gaat naar de rechterkant. Ingredienten voor een mooie spannende voetbal pot. De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Gils uit Winschoten.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment