Gert Jan 002FRANEKER - De tafeltennissers van Kampenion 1 gingen afgelopen zaterdag in Franeker op bezoek bij FTTC 1. De wedstrijd paste weer helemaal in het plaatje van dit seizoen; de Kampenaren kwamen prima mee, hadden voldoende niveau, maar de beloning qua punten was niet navenant. Dat is eigenlijk in één zin ook het verhaal van dit seizoen. Toch hebben we het over een mooi seizoen, gelet op het feit dat dit pas hun derde seizoen op landelijk niveau is. En het eerste in de 2e divisie.

Team 1 verloor in Franeker met de cijfers 7 - 3. Er had minimaal een puntje meer in gezeten. Ton Ringenier speelde goed, won een partij, maar helaas verloor hij tweemaal ‘zuur’ met nipt verschil in de 5e game. Ivan Hollander won ook een partij en Gert-Jan de Lange bleef op nul steken. In het dubbel kwamen Hollander en De Lange heel knap van een 2 - 0 achterstand terug om in de beslissende game alsnog het verschil te maken.

Ondanks de ruime nederlaag kunnen de Kampenaren over het algemeen terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd.

Komende zaterdag speelt Kampenion opnieuw uit. Het gaat dan op bezoek bij GTTC Groningen. Kansen op handhaving zijn er nauwelijks meer.

Het eerste jeugdteam speelt zaterdag thuis tegen Swift uit Deventer.

Op de foto: Gert-Jan de Lange (archieffoto)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment