kampioenKAMPEN - Elk jaar zet de gemeente Kampen alle (inter)nationale sportkampioenen van het afgelopen jaar in het zonnetje. De gemeente roept op om sportkampioenen uit 2017 aan te melden. Wie een sporter kent die in 2017 (inter)nationaal kampioen is geworden op het hoogste sportniveau, kan die persoon aanmelden voor de jaarlijkse huldiging van de kampioenen.

Voorwaarden
Sporters die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd en voor deze huldiging in aanmerking komen zijn sporters die:

  • in 2017 (inter)nationaal kampioen zijn geworden op een officieel NK, EK of WK;
  • de prestatie hebben geleverd in de hoogst mogelijke categorie, divisie of discipline binnen de sport van zijn/haar leeftijdscategorie;
  • op moment van de prestatie inwoner zijn van de gemeente Kampen.

Wie een sporter kent die in aanmerking komt kan dat laten weten aan Leni van Ommen via l.vanommen@kampen.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 22 januari 2018.

De kampioenen van 2017 worden gehuldigd tijdens de Kamper Sportraadverkiezing op vrijdagavond 9 maart 2018.

De Kamper Sportraadverkiezing wordt georganiseerd door de Sportraad Kampen en wordt gehouden in de Via-school in Kampen. Voor nominatie van een van de zes titels van de Kamper Sportverkiezing kunt u tot 5 december 2017 sporters aanmelden. Aansprekende prestaties van sporters die tussen 5 en 31 december worden geleverd, kunt u mailen aan brouwers91@ziggo.nl. Voor vragen of informatie over de Kamper Sportverkiezing kunt u terecht bij Sportraad Kampen via www.sportraadkampen.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment